Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

EVENIMENTE 2018

26 Iun 2019, Leipzig, Germany

13-16 Iun 2019, Salszburg, Austria

15-17 Aprilie 2019 Canberra, Australia

Citeste mai mult...

Testimoniale

laurentiu-belusica„Vasta experinta medicala dobandita de-a lungul carierei mi-a aratat ca, de cele mai multe ori, in spatele unui conflict exista numerosi factori ce duc la dezvoltarea problemei, dar si numeroase emotii ce limiteaza comunicarea dintre parti. Prin mediere se poate ajunge nu numai la aplanarea conflictului dar si la obtinerea unei “victorii” de ambele parti ale baricadei. In special in conflictele de malpraxis medical, comunicarea intre medic si pacient este bruiata de factori interni dar si de numerosi factori externi. Mai mult, prin intermediul medierii conflictul este solutionat mult mai rapid, iar viata poate intra pe fagasul normal pentru ambele parti implicate. Medierea este un proces confidential iar divergentele aparute se pot rezolva chiar si in cateva ore, spre deosebire de sala de judecata, unde un proces poate dura ani de zile. Indem la rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, mai ales ca de multe ori uitam rolul atat de important pe care il are aceasta actiune – comunicarea”.

MEDIATOR CONF. UNIV. DR. LAURENȚIU BELUȘICĂ

 

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida. Conflictul ascunde de multe ori un carusel de emotii negative ce impiedica aplanarea problemei fara un tert obiectiv. Acest tert specializat este singurul care se poate detasa de reactiile emotionale ale participantilor la mediere si poate ajuta ambele parti sa obtina ceea ce isi doresc cu adevarat. Desi omul este o fiinta complexa, frica sau furia sunt destul de greu de controlat in special intr-un conflict, motiv pentru care comunicarea este punctul cheie de care medierea se foloseste in rezolvarea conflictelor de orice fel. Un cunoscut autor (Anton Makarenko) spunea ca secretul si farmecul vietii noastre nu stau in lipsa unui conflict ci in hotararea si priceperea noastra de a-l rezolva.”

Mediator Lector Univ. Dr. Simona Maria Vladica

Testimoniale

laurentiu-belusicaVasta experinta medicala dobandita de-a lungul carierei mi-a aratat ca, de cele mai multe ori, in spatele unui conflict exista...
MEDIATOR CONF. UNIV. DR. LAURENȚIU BELUȘICĂ

Citeste mai departe...

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">oAceastă adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.