Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Mediatorul, profesionistul de care aveți nevoie când nu vă mai înțelegeți cu mama/tatăl copilului vostru!

Aveți un copil sau mai mulți și v-ați separat? Vreți să divorțați ori sunteți deja divorțat(ă) sau în proces de divorț și nu reușiți să vă înțelegeți cu mama/tatăl copilului dvs. cu privire la contribuția financiara pentru întreținerea acestuia?

Citește mai departe...

Medierea poate fi cea mai buna solutie pentru familiile divortate care se lupta cu impactul provocat de pandemie

Redau mai jos un articol redactat de Joann Feld, avocat specializat in drept si mediere in New York. Desigur că acest articol nu este doar o simplă traducere a articolului inițial, ci și o adaptare la situațiile cu care românii se confruntă în aceste tipuri de conflicte.

Citește mai departe...

Autoritatea parinteasca comuna in contextul pandemiei de coronavirus


Trecem prin cele mai grele timpuri cu care tara noastra si lumea intreaga se confrunta in acest secol. Pandemia COVID-19 (coronavirus) a perturbat viata tuturor.  

Citește mai departe...

Cum sa iti convingi sotul/sotia sa accepte medierea?

Redau mai jos un articol redactat de Leah Hadley, mediator cu experiență, consilier financiar acreditat, analist financiar pentru divorț cu master în domeniul criminalisticii financiare. Desigur că acest articol nu este doar o simplă traducere a articolului inițial, ci și o adaptare la situațiile cu care românii se confruntă în aceste tipuri de conflicte.

Citește mai departe...

MEDIEREA – solutia inteligenta pentru litigiile comerciale

Medierea litigiilor comerciale a aparut in urma cu 20 de ani, in Statele Unite ale Americii, urmand a fi imbunatatita datorita succesului pe care l-a avut inca de la inceput.

Citește mai departe...

Legea nr 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator actualizată prin OUG 24/2019

Legea nr 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator actualizată prin Legea /2019 (publicata în M Of din anul 2019), în vigoare începând cu data de 26.07.2019

Citește mai departe...

Modificările textuale la Legea Medierii așa cum au fost trimise spre promulgare

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 441 din 22 mai 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

Citește mai departe...

7 mituri despre divortul prin mediere

 

Redau mai jos un articol redactat de Joanne Naiman, mediator certificat cu o practica privata in medierea divortului, despre cateva mituri cu privire la DIVORT.

Citește mai departe...

Puterea tacerii

Redau mai jos un articol scris de Phyllis Pollack, mediator ce  folosește o abordare facilitativă, bazată pe interese. Stilul său de mediere preferat este facilitat de convingerea că cele mai bune și mai durabile rezoluții sunt cele obținute de către părți în sine.

Citește mai departe...

Rolul Inteligentei Emotionale in domeniul ingrijirii medicale: reducerea decalajelor de comunicare

Persoanele, companiile medicale pentru care lucrează și clienții pe care îi deservesc ar putea beneficia de un sistem bazat pe inteligență emoțională pentru a apăra valoarea învățării sociale-emoționale a vieții.

Citește mai departe...

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.