Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

MEDIATOR Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică – MEDIERE Malpraxis Medical

Interesat de problematica malpraxisului medical si de rezolvarea pe cale amiabila a disputelor din acest domeniu, am absolvit cursul de formare a mediatorilor. In ultima perioada Colegiul Medicilor se confrunta cu un numar din ce in ce mai mare de sesizari de malpraxis, iar rezolvarea lor este destul de dificilă.
Consider că atat medicii cat si pacientii trebuie sa fie deschisi la rezolvarea conflictelor pe cale amiabila, prin intermediul medierii. Conform legii exista obligatia pentru medici sa incheie asigurari de malpraxis, insa putine companii de asigurari au despagubit victimele malpraxisului. Calea des intalnita pentru solutionarea malpraxisului medical este instanta de judecata, cu procese care se intind pe o perioada lunga de timp, unde imaginea medicului este afectata.
Medierea cazurilor de malpraxis medical permite evitarea stresului indelungat si o economie majora de timp. Cu ajutorul medierii, de regula, se ajunge la o solutie in doar cateva ore. Un alt avantaj important al medierii cazurilor de malpraxis il reprezinta si confidentialitatea intregului proces.

 

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">oAceastă adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.